Copil rănit grav, mașină spulberată de tren. Șoferul nu a respectat semnalele

Mașină lovită de tren. Foto ilustrativ
Mașină lovită de tren. Foto ilustrativ

Un copil a fost rănit în urma unui accident după ce șoferul nu a oprit la semnalele de avertizare la trecerea la nivel cu calea ferată. 

Un adolescent în vârstă de 14 ani, pasager într-un autoturism al cărui şofer nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată şi a fost lovit de un tren InterRegio, a fost rănit şi transportat la spital, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Accidentul s-a produs vineri la Piatra-Olt, în apropierea gării CFR. La locul accidentului au intervenit echipaje de pompieri cu autospeciale pentru descarcerări grele, intervenţie şi descarcerare, de primă intervenţie şi pentru transport victime multiple şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă.

Șoferul, o tânără de 18 ani

În autoturismul implicat în accident se aflau două persoane, adolescentul de 14 ani, pasager şi o tânără în vârstă de 18 ani, şoferiţă.

În trenul InterRegio 1721 se aflau aproximativ 100 de persoane. Nicio persoană din tren nu a necesitat îngrijiri medicale.

"Poliţiştii Serviciului Rutier sunt la locul producerii unui accident feroviar în care a fost implicat trenul IR 1721 şi un autoturism. Din primele date se pare că o tânără, de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Piatra-Olt, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului 'oprire' la trecerea la nivel cu calea ferată şi a fost acroşată de trenul IR 1721 care circula pe ruta Craiova - Sibiu", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel