Copil, în stare gravă, după ce a fost lovit de un tractor

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă

Un copil în vârstă de 8 ani a fost rănit grav, sâmbătă seara, după ce a fost lovit de un tractor, în localitatea Cioatele, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Copilul a suferit mai multe traumatisme şi şoc hemoragic, fiind transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

"Am fost sesizaţi la numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că un copil în vârstă de 8 ani din suburbia Cioatele a oraşului Negreşti a fost lovit de un tractor pe un drum public. Din primele verificări se pare că a fost acroşat de un tractor. Sunt efectuate cercetări pentru a se stabili dacă a fost vorba despre o manevrare defectuoasă sau despre o defecţiune tehnică. În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 72 de ani, cu permisul de conducere valabil, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel