Urmărește emisiunea live


Copil dispărut Pecineaga. Pompierii au golit trei bazine de apă. Minorul nu a fost găsit

FOTO: ISU Constanța
FOTO: ISU Constanța

Copilul de numai 8 ani, care a dispărut din localitatea Pecineaga, județul Constanța, este în continuare căutat de autorități. 

Pompieri din Constanța, Călărași și Tulcea s-au luptat timp de trei zile pentru a goli trei bazine mari de apă după ce a existat suspiciunea că minorul dispărut de la Pecineaga s-ar fi putut îneca. 

Copilul nu a fost găsit, iar pompierii s-au retras în această seară. 

”La Pecineaga colegii au finalizat activitatea. S-a golit bazinul (ultimul) până la adâncimea de aprox 50 cm, după care s-a luat la picior întreaga suprafață. Nu s-a găsit nimic... Au fost trei zile în care colegii au fost permanent în ture. Acum au plecat și colegii de la Călărași și Tulcea”, a precizat ISU Constanța într-o informare de presă. 

În medie, aproximativ 100 de forțe de ordine acționează pentru găsirea coilului. 

”Polițiștii au efectuat și efectuează în continuare, non-stop, atât pe parcursul zilei, cât și al nopții, activități în vederea stabilirii împrejurărilor în care a dispărut minorul și în vederea găsirii acestuia”, au precizat pentru DCNews reprezentanții IPJ Constanța. 

Copilul a dispărut pe data de 2 noiembrie

Peste 150 de polițiști și jandarmi, alături de voluntari, au pornit imediat în căutarea minorului. Polițiștii constănțeni au audiat mai mulți martori, iar în acest moment declarațiile acestora sunt verificate pentru a se stabili împrejurările dispariției minorului. 

Pagina de Facebook "Polițiștii au umor" a publicat următorul mesaj: "Bițică Iulian-Alexandru, în vârstă de 8 ani, a dispărut în data de 02.11.2019, ora 15.00 de la domiciliul său, din Com. Pecineaga, Jud. Constanța. Minorul era îmbrăcat la data dispariției cu pantaloni de trening de culoare albastră, bluză de culoare crem cu alb și avea în picioare role de culoare albastru și alb. Vă rog să distribuiți și orice informație aveți cu privire la minor să o comunicați la nr. de urgență 112, la Dispeceratul IPJ Constanța la nr. 0241611364, la Dispeceratul Poliției Mun. Mangalia la nr. 0241502425 sau direct în mesagerie pe această pagină. La acest moment este căutat de către polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și câini de urmă. Vă rog să distribuiți! Mulțumesc!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel