Băiețel de 8 ani, dispărut în Alba Iulia, găsit de polițiști la două ore de la apelul mamei

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un copil de opt ani nu a mai ajuns acasă, de la școală. Polițiștii au fost anunțați de dispariția băiatului în această seară. 

UPDATE: „Minorul a fost găsit în municipiul Alba Iulia, în apropiere de terasă. A fost preluat de polițiști care fac verificări pentru a stabili dacă a fost victima vreunei infracțiuni. Starea lui este bună", a declarat Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Potrivit IPJ Alba, băiatul de opt ani a plecat, luni, de la școală, în jurul orei 9:00, dar nu a mai ajuns acasă.

Polițiștii au fost sesizați, luni, la ora 20:00, de către mama băiatului, că acesta nu a mai ajuns acasă și au început căutările.

Băiatul se numește Găldean Iulian Cristian, are 8 ani și este din Alba Iulia. Copilul are 1,30 metri înălțime, greutatea de 30 de kilograme și păr negru, tuns scurt.

Potrivit polițiștilor, în momentul dispariției băiatul purta pantaloni gri, hanorac alb cu glugă și era încălțat cu teniși.

”Polițiștii au demarat activitățile de căutare, în vederea depistării minorului, iar acesta a fost dat în urmărire. Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea lui sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție”, a declarat Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba, potrivit Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel