Copil bolnav de cancer. Apelul disperat al părinţilor

Darius, un copil de doar trei ani, are nevoie urgentă de ajutor. Băieţelul are cancer, iar singura lui şansă la viaţă este un transfer în Turcia. Părinţii trebuie să strângă urgent suma de 60.000 de euro.

Darius nu are zâmbetul unui copilaș obișnuit, poartă în spate un diagnostic grav direct peste aripi, poate cel mai îngrozitor cuvânt: cancer... Un război pe care nu îl poate duce singur! 

Avea un an și 7 luni când a început această luptă contracronometru. Debutul bolii s-a materializat prin apariția unei formațiuni in regiunea fesieră dreaptă. Micuțul Darius a fost internat de urgență. Diagnosticul i-a lăsat pe părinți fără glas: Tumoare malignă țesut conjunctiv și alte țesuturi moi ale bazinului. 

Darius a trecut printr-o operație grea, un tratament de tipul HighRisk și ZECE serii de chimioterapie, dintre care ultimele trei în Franța. După ce s-a întors în țară, a urmat chimioterapie de întreținere pânâ în 21 martie, anul acesta.

Morfină la doar 3 ani

Luna trecută problemele au escaladat într-un mod nefavorabil și micuțul Darius are dureri mari. Rezultatele sunt copleșitoare: masă tumorală 74/59/147 mm care apasă pe aorta abdominală infrarenală, pe venele renale și pe artere, comprimând vezica urinară. 

În prezent, Darius este sedat cu morfină pentru a putea face față durerii. Toate acestea la numai 3 anișori!

Singura lui șansă este transferul în Turcia, pentru care părinții trebuie să strângă, de nicăieri, suma de 60 000 de euro.

Se apropie Paștele. Darius nu vrea jucătorii de la iepuraș, vrea doar să ajungă în Turcia, poate singura șansă ce îl poate salva. 

Donează orice sumă aici:

RO 91 RNCB 0669 0356 2882 0001 - Bunget Marius Gabriel

RO 53 BTRL RON CRT 039 255 1301 - Bunget Simona

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel