Copil bătut în plină stradă. Imaginile postate de mama sa pe internet

Poliție
Poliție

Un copil din Cugir, județul Alba a fost bătut de alți tineri în plină stradă. Incidentul a fost filmat, iar mai apoi imaginile au ajuns la mama băiatului, care le-a postat pe internet. 

Un copil a fost bătut de alți tineri pe o stradă din Cugir fără ca nimeni să intervină. Imaginile au fost postate pe internet chiar de mama băiatului care ulterior a depus și o plângere la poliție, scrie Alba24. 

"Sunt ore bune de când am primit acest video și încă nu am avut și probabil nu voi avea vreodată puterea sa îl privesc... Este vorba despre fiul meu R., care aseară a fost agresat, umilit și lovit cu sălbăticie de către acești... Off, oare cum aș putea sa ii numesc? Am reflectat îndelung și dupa ce am acționat dpdv legal am decis să îl postez... S-a întâmplat în Cugir, aseară (n.r. 8 iulie) în jurul orei 21...." a scris mama copilului bătut pe Facebook.

Pe filmare se poate vedea cum băiatul este umilit, la pământ și lovit cu picioarele de către alte persoane. 

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Alba susțin că au deschis o anchetă în acest caz , iar tinerii care au agresat copilul, minori cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani, au fost audiați împreună cu părinții. 

"Referitor la imagine apărute pe rețele socializare cu copii minori: În cauza s-a înregistrat dosar penal cu privire la săvârșirea infractiunii de loviri sau alte violențe. Persoanele implicate au fost identificate, sunt minori cu vârste cuprinse între 11-16 ani, iar în dimineața zilei de 10 iulie au fost invitați la sediul Politiei Cugir, împreună cu părinții pentru audieri", a precizat IPJ Alba pentru ziarul Alba24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel