Copiii dispăruţi de o săptămână din Vaslui au fost găsiţi

Doi copii dispăruţi de şase zile de la o stână din localitatea Sălcioara şi căutaţi, vineri, de pompieri, jandarmi şi poliţişti au fost găsiţi, aceştia fiind în afara oricărui pericol, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui. 

Din primele informaţii furnizate de autorităţi, se pare că cei doi copii au plecat de la o stână care aparţinea familiei, în urma unei dispute cu tatăl, iar timp de şase zile, minorii ar fi stat ascunşi prin curţi sau case părăsite din zonă, neexistând indicii că ar fi fost victime ale vreunei infracţiuni.

"Din fericire, cei doi copii au fost găsiţi undeva în apropierea stânii de la care au plecat. Ei sunt în afara oricărui pericol şi vor fi internaţi într-un centru social al Direcţiei pentru Protecţia Copilului. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări au plecat cei doi minori", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Mai mulţi poliţişti, jandarmi şi pompieri au căutat, vineri, doi copii dispăruţi de şase zile din localitatea vasluiană Sălcioara. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Marius Stanciu, viceprimarul comunei Banca a sesizat la IPJ dispariţia celor doi minori, care în seara zilei de 2 noiembrie au plecat de la stâna tatălui lor şi nu au ajuns la domiciliu.

"Părinţii copiilor au crezut că aceştia au plecat la bunica lor şi de aceea nu i-au căutat până astăzi (vineri - n.r.)", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel