Copii AMENINȚAȚI cu cuțitul. S-au tras focuri de armă

Doi copii și mama acestora au fost amenințați cu cuțitul în Argeș vineri seară. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă pentru a aplana conflictul.

Potrivit Antena 3, mai multe focuri de armă au fost trase în Argeș pentru a încerca să oprească doi bărbați care au atacat cu cuțitul o familie cu doi copii. Ultimul glonț al polițiștilor s-a oprit la picioarele unuia dintre indivizi. Puși la pământ și încătușați, atacatorii au fost duși direct în arest.

"Așa ceva numai în filme am văzut. Mă trem pentru viețile copiilor pentru că noi avem serviciu, lipsim foarte mult de acasă și sunt micuți. Avem un băiețel de 12 ani și fetița de 7 ani care face naveta la 7-8 km cu maxi taxi la școală, băiatul vine mai târziu fiind clasa a șasea, chiar îmi e teamă pentru ei", a declarat mama copiilor. 

Doi bărbați au fost reținuți în comuna Budeasa în urma unui conflict petrecut în seara zilei de 22 decembrie. Cei doi bărbați ar fi bănuiți că în cadrul acestui conflict ar fi comis infracțiunile de amenințare, violare de domiciliu și de cruzime împotriva animalelor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel