Copac căzut peste Spitalul Obregia. Pacienți mutați

Primăria Capitalei a informat că opt pacienți din patru saloane de la Spitalul Obregia au fost mutați preventiv, după ce un copac s-a prăbușit peste clădire, ca urmare a furtunii.

"În ceea ce privește situația de la Spitalul Obregia, vă informăm că acesta nu este evacuat, așa cum s-a afirmat 'pe surse' pe anumite site-uri de știri. Opt pacienți din patru saloane au fost mutați, preventiv, pentru că se aflau în clădirea peste care a căzut un copac", a precizat PMB marți seara, prin intermediul unui comunicat.

Conform aceleiași surse, Poliția Locală București, ADP-urile de sector și reprezentanții ISU au intervenit pentru degajarea copacilor căzuți din cauza furtunii.

PMB menționează că au fost înregistrate șapte cazuri de panouri publicitare căzute sau elemente de acoperiș dărâmate de vânt.

"Poliția Locală București a intervenit pentru împrejmuirea zonelor și asigurarea acestora pentru a nu se produce și alte accidente. Reprezentanții Poliției Locale monitorizează permanent situația atât video, cât și din teren, agenții fiind în misiuni de patrulare pentru depistarea situațiilor care ar putea provoca daune", a mai informat Primăria Generală, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel