Copa America - Cote pariuri pentru câștigarea trofeului

Copa America - Brazilia, cotată cu 51% şanse la câştigarea ediţiei 2019.

Brazilia, gazda competiţiei de fotbal Copa America 2019 şi una din marile favorite, este cotată cu 51% şanse pentru câştigarea turneului care debutează vineri la Sao Paulo, conform unui studiu matematic care ţine cont de toate rezultatele înregistrate de naţionalele participante în ultimii patru ani.

După Brazilia, echipele cu cele mai mari şanse la victorie sunt Uruguay (12%), Columbia (11%), Argentina (9%), Peru (6%) şi Chile (5%), campioana ultimelor două ediţii, conform studiului matematic dezvoltat de centrul privat de studii economice Fundaţia Getulio Vargas din Brazilia.

Naţionalele cu cele mai mici şanse de succes sunt Japonia (2%), Ecuador (1%), Venezuela (1%), Paraguay (1%), Qatar (1%) şi Bolivia (0%).

Conform algoritmului matematic al studiului, Brazilia are şanse de 99% pentru a avansa în sferturile de finală ale turneului Copa America 2019, 82% pentru a ajunge în semifinale şi 66% de a se califica în finala programată la 7 iulie pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

Brazilia face parte din Grupa A, alături de Bolivia, Venezuela şi Peru.

Pentru Uruguay, a doua favorită, şansele de a ajunge în sferturile de finală sunt de 86%, în semifinale de 50% şi în finală de 30%, în timp ce Columbia, a treia favorită, are o cotă de 88% pentru a avansa în sferturi, 51% în semifinale şi 25% pentru a atinge finala.

Uruguay face parte din Grupa C, alături de Chile, Ecuador şi Japonia, iar Columbia este repartizată în Grupa A, alături de Argentina, Paraguay şi Qatar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel