CONTROVERSATA CRIMĂ din Botoșani. Dezvăluiri din anchetă

Tânărul fotograf de 16 ani din Botoșani, B.I., care a ucis-o pe Petronela, în vârstă de 18 ani, în timpul unei ședințe foto, cu 30 de lovituri de cuțit, i-a așteptat liniștit pe anchetatori. 

B.I. i-a așteptat pe anchetatori știind că vor veni. El a ucis-o pe Petronela, care-i era prietenă, în timpul unei ședințe foto în pădure. 

30 de lovituri de cuțit ar fi ucis-o pe Petronela. Fotograful de 16 ani și-a luat aparatura foto și cuțitul și a chemat un taxi pentru a-l duce acasă. Avea hainele pătate de sânge, iar, la întrebarea taximetristului, i-a spus că s-a rănit în pădure. 

[citeste si]

El nu s-a ascuns nicio clipă. Din contră, și-a strâns singur probele, nedorind să le ascundă sau să le acopere. A așteptat anchetatorii acasă, potrivit surselor citate în mass-media. Spre surprinderea acestora, băiatul se schimbase, le-a păstrat hainele murdare de sânge, le-a înmânat hainele și cuțitul. 

Băiatul de 16 ani este aspru criticat în online. Mama sa este în Italia, iar pe sora sa parcă o ura tot din cauza iubirii sale pentru Mihaela, fata care ar fi fost cauza crimei, despre care Petronela ar fi spus că e urâtă și grasă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel