Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Controversă cu Romașcanu, noul ministru al Culturii. Ce spune Grindeanu

A fost o întreagă tavatură privind numirea lui Lucian Romașcanu, fost director la Cancan și Kanal D, în funcția de ministru al Culturii. Sorin Grindeanu a fost întrebat, la DC News Live, despre acest subiect.

"Am văzut (n.r. - dispusa despre numirea lui Lucian Romașcanu în funcția de ministru al Culturii). Îl cunosc. Eu zic că el trebuie să dovedească prin ceea ce face la Ministerul Culturii că este un bun manager în acest domeniu", a zis fostul premier.

După căderea Guvernului Grindeanu, Ionuț Vulpescu, vicepreședinte al PSD, a spus că evaluarea prestației sale la minister este una "mincinoasă" și a mai zis că nu are încredere "în analiza unui singur om". Ionuț Vulpescu a subliniat că bilanțul său "are legătură într-o mică măsură cu evaluarea mincinoasă din urmă cu nouă zile", pe care a caracterizat-o drept "o evaluare contabilă într-un domeniu care e contabil doar atunci când vorbim de buget".

"Acea evaluare a fost făcută doar pentru a da un motiv să plec eu. A fost pretextul. Sigur că și Ionuț Vulpescu a fost viteaz, dar după (n.r. - după plecarea din funcția de ministru)", a mai zis Sorin Grindeanu.

Răspunsul integral la minutul la 47:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel