Controversă cu Irina Voicu, minoră din București, dispărută. Mamă: NU IGNORAȚI acest mesaj!

Irina Voicu dispărută
Irina Voicu dispărută

Miercuri, 31 iulie 2019, a apărut un anunț al Poliţiei Capitalei care solicita sprijin în vederea depistării unei minore care marţi a plecat de la domiciliul său din sectorul 3 şi nu a mai revenit până în prezent.

"Minora dispărută se numeşte Irina Elena Cristiana Voicu, este în vârstă de 16 ani şi are înălţimea de 1,65 m, greutatea de 45 kg, constituţie slabă, ten alb, păr şaten cu fir drept, lung peste umeri, ochii căprui şi faţa ovală", precizează Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

(w670)

Potrivit sursei citate, la data dispariţiei purta rochie de culoare neagră imitaţie piele, sandale de culoare neagră cu barete argintii.

Nu este prima dată când Irina Elena Cristiana Voicu este dată dispărută. S-a întâmplat și anul trecut. În 2018, Poliția Capitalei a dat următorul anunț:

”Fata a plecat de acasă pe 24 decembrie. Se numeşte Voicu Irina Elena Cristiana, are 1,65 m înălţime, 50 de kilograme, ten deschis la culoare, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten lung. La data dispariţiei purta haină kaki, pulover roz, pantalon de blugi de culoare bleumarin şi era încălţată cu ghete negre. Fata poartă lentile de contact de culoare verde. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”.

În iulie 2019, presa prelua o scrisoare a mamei fetei care spunea că fiica sa a luat-o pe căi greșite. 

În rândurile de mai jos redăm doar o parte din scrisoarea femeii care a circulat în media:

"In urma cu mai bine de un an, copilul meu a inceput sa fie influentat de un grup de oameni rau intentionati ajungand ca din Noiembrie si pana in prezent sa nu mai vina acasa. (...) Este o durere imensa pentru mine ca mama si sunt sigura ca pentru orice mama din aceasta lume si tocmai de asta, astazi, imi doresc sa aduc in atentia voastra, parinti de pretutindeni, autoritati si chiar copii sau adolescenti o poveste tulburatoare. Mi-am crescut copilul cu greutati, singura si mi-am dedicat viata ei.

(...)

Ce sa mai spun de autoritatile romane? Cum stiti si dumneavoastra deja... de atatea luni de zile am umblat de la politie care pe romaneste mi-a dat cu flit, am angajat avocati cu care am lucrat o luna maxim, abandonandu-mi cazul, am mers la protectia copilului care s-a deranjat sa intervina abia dupa ce am apelat cu disperare la emisiunea Acess Direct si dupa 8 luni inca astept un raspuns. Va rog sa dati mai departe si sa nu ignorati mesajul pe care vreau sa vi-l transmit caci este realitatea in care din pacate cu totii traim. Nu-mi doresc decat ca situatia in Romania sa se remedieze si sa traim si noi intr-o lume civilizata si in acelasi timp sa existe cat mai putine nenorociri. Schimbarile se produc atat de usor in vietile noastre incat uneori nici nu ne dam seama daca sunt bune sau rele... Impreuna cu dumneavoastra, putem face lucruri mai bune pentru familiile noastre si putem invinge sistemul romanesc care in loc sa evolueze, se dezintegreaza pe zi ce trece. Sunt lipsita de orice putere, sunt o mama disperata dar ceva imi spune ca Dumnezeu nu va lasa lucrurile asa si imi voi aduce copilul pe drumul cel bun”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel