EXCLUSIV  Controversă cu demiterea viceprimarului Bădulescu

Aurelian Bădulescu
Aurelian Bădulescu

Honorius Circa, liderul grupului de consilieri generali PSD București, a vorbit despre retragerea sprijinului politic viceprimarului Aurelian Bădulescu.

“Retragerea sprijinului politic pentru funcția de viceprimar înseamnă propriu-zis demiterea sa din această funcție, însă domnul Bădulescu ar rămâne consilier general PSD în continuare. Dar demiterea și-ar produce efectele doar dacă Consiliul General este de acord. Este o decizie a CEX București pe care orice membru al partidului trebuie să o respecte. Dacă nu vrea cineva să o respecte, poate să o spună în cadrul CEX-ului, însă dacă decizia finală este aceasta. Dacă un consilier face altfel, este o decizie personală pe care și-o asumă”, a zis Honorius Circa pentru DC News.


“Sunt niște pași care trebuie respectați. Pasul 1 este introducerea pe ordinea de zi a proiectului de schimbare din funcție a viceprimarului. Pasul 2 este supunerea la vot a proiectului. Acești pași vor fi urmați la o ședință viitoare a Consiliului General. Dacă nu se creează o majoritate de două treimi din numărul total al consilierilor în funcție care să aprobe proiectul de demitere, viceprimarul va rămâne pe funcție până când se va forma o astfel de majoritate”, a mai explicat Honorius Circa.

 

VEZI ȘI:

Firea, nou atac la Dragnea. Ce înseamnă bătaia dintre Mutu și Bădulescu

Gabriel Mutu, mesaj de dragoste pentru Bădulescu. Firea, sms-uri din interior


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel