CONTRABANDĂ în port: captură de tricouri contrafăcute

Tricouri contrafăcute aduse din Vietnam, în valoare de circa 4,8 milioane lei, au fost confiscate în portul Constanța.

Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 4,8 milioane de lei, aduse în ţara noastră din Vietnam, au fost confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea, potrivit unui comunicat transmis vineri de Garda de Coastă.

În data de 21.12.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunţit la un container sosit din Vietnam, având ca destinatar o fundaţie cu sediul pe raza municipiului Bucureşti. În urma controlului au fost descoperite 12.943 tricouri, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute', reiese din comunicatul de presă.

Bunurile, în valoare de circa 4.763.024 lei, dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, conform sursei menţionate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel