Contra, plecare de la națională

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Alegerile pentru șefia FRF vor avea loc în aprilie, iar candidații și-au anunțat proiectele pe care le vor implementa în cazul în care vor câștiga.

Florin Prunea este unul dintre posibilii contracandidați ai lui Burleanu. Acesta a lăsat de înțeles că există posibilitatea ca actualul selecționer, Cosmin Contra să părăsească naționala dacă Prunea va câștiga alegerile. Fostul portar al naționalei spune că are deja o echipă formată din membrii Generației de Aur, iar în vizor pentru postul de selecționer are în vedere mai multe nume: Victor Pițurcă, Dan Petrescu, Costel Gâlcă și Gică Hagi.

„Cosmin a început o treabă bună, dar noi avem echipa noastră. Şi nu este nimic de ascuns. Avem o pleiadă de antrenori în care avem foarte mare încredere, Victor Piţurcă, Gică Hagi, Costel Gâlcă și Dan Petrescu. Sigur, Cosmin are un contract cu Federaţia Română de Fotbal și probabil că are nişte clauze în contract", a declarat Contra.

„Important este ca echipa naţională să redevină ce a fost. Sper să avem şi şansă la tragerea la sorţi pentru Nations League (n.r. care are loc pe 24 ianuarie)", a declarat Florin Prunea pentru Prosport.

Rezultatele lui Contra la națională, în calitate de selecționer:

3-1 cu Kazahstan

2-0 cu Turcia

1-1 cu Danemarca

0-3 cu Olanda.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel