Contra îl dezamăgește pe Rednic. Cine n-a fost convocat

După anunțarea lotului pentru primele două partide ale preliminariilor EURO 2020, Mircea Rednic se declară dezamăgit.

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, s-a arătat dezamăgit de faptul că mijlocaşul Dan Nistor nu a fost convocat de selecţionerul Cosmin Contra pentru partidele cu Suedia şi Insulele Feroe din preliminariile EURO 2020, considerându-l un jucător important pentru echipa sa. Tehnicianul a precizat însă că a fost surprins de convocarea lui Deian Sorescu la echipa naţională de tineret pentru stagiul de pregătire din Spania.

Citește și: Trofeu EURO 2020: Cosmin Contra a pus mâna! "Just for luck"

'Mă bucur foarte mult pentru Sorescu, chiar e o surpriză plăcută şi cred că merită. Nu ştiu ce o să facă Nistor fără el acum, pentru că nu o să mai aibă şofer. În ceea ce îl priveşte pe Nistor am văzut însă că tactica mea nu a mers. Îmi pare rău pentru el. Mie mi-a lipsit Nistor, cu el în echipă cred că puteam să ne calificăm în play-off. El o să spună că nu e afectat, dar ştiu că este afectat, cine nu îşi doreşte să fie la echipa naţională? Eu nu vorbesc doar de dragul de a vorbi şi de a propune un jucător. Ai nevoie de Nistor, mai ales în meciurile astea avem nevoie de un jucător ca Nistor. Dar este decizia lui Contra, e responsabil el, înţeleg, şi sper să câştigăm cele două meciuri cu Suedia şi cu Feroe. (vezi aici lotul României anunțat de Contra) Contra este responsabil. Eu cred că un jucător cu experienţa lui Nistor putea fi chemat. Nu vreau să o ia ca pe o critică, eu mi-am spus părerea pentru că lucrez de zi cu el şi văd cât de important este pentru echipă, oricând poate să scoată ceva, o pasă, o acţiune individuală', a declarat Rednic, vineri, într-o conferinţă de presă.

Referitor la organizarea unor meciuri de la EURO 2020 de către România, Rednic a spus că şi-ar dori ca stadionul Dinamo să intre cât mai rapid în planul de modernizare: 'Noi avem tragerea la sorţi, dar nu ştiu dacă o să avem meciuri. Pe noi ne interesează să avem stadion. Am stat şi eu 15 minute pe teren să văd de unde să încep, să sparg o cărămidă, să rup vreo două-trei scaune, să spunem că, gata, începe şi la Dinamo reconstrucţia stadionului. Eu sper, promisiuni sunt, să vedem, ar fi păcat pentru că spaţiu avem destul aici. Noi nu avem autostrăzi aici de 30 de ani, ne chinuim să legăm Comarnic de Braşov, şi cât este de important pentru turism să atragem străini la noi în ţară... Noi ne ocupăm de altceva. Eu cred că mai repede iese Dinamo campioană decât să avem un stadion aici, asta e părerea mea'.

Citește și: Rednic, acid la adresa lui Becali: "A luat ceva ţepe"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel