Contra - Hagi, conflict: Așteptăm scuzele. A jignit!

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Cosmin Contra, selecționerul naționalei, s-a arătat dezamăgit de atacul dur al lui Hagi care i-a reproșat că nu l-a convocat pe fiul său, Ianis Hagi, la naționala mare. Contra spune că așteaptă scuze după atacul lui Hagi.

„Sunt dezamăgit. Mi-a promis că va da un comunicat în care va cere scuze. Nu faţă de mine. Dar au fost şi alte persoane afectate şi jignite de declaraţiile pe care le-a dat el. Şi eu sincer mă aşteptam ca el să aibă nişte scuze publice faţă de acei oameni. Dar, din păcate, nu s-a întâmplat.

Eu am vorbit cu el şi i-am zis ce argumente am avut şi cum văd eu lucrurile. I le-am explicat lui Gică Hagi. Până la urmă antrenorul echipei naţionale sunt eu, Gică Hagi este antrenor la Viitorul. El are o viziune de joc, eu am alta. Dacă pentru Gică Hagi un jucător este poate cel mai bun din România, pentru mine nu trebuie să fie la fel. Şi atunci e normal să existe opinii diferite, dar până la urmă eu sunt antrenorul echipei naţionale şi eu iau deciziile. Eu răspund pentru rezultatele echipei naţionale.

M-a deranjat cel mai tare că a zis că se fac convocările pe interese. Imaginea mea are de suferit. Şi nu o să permit nimănui, indiferent de numele său, să păteze numele meu. Am avut o discuţie lungă la telefon şi am lămurit lucrurile. Sper ca el să-mi fi înţeles punctul de vedere şi sper ca el să fi înţeles ca pe viitor să discutăm aceste lucruri faţă în faţă sau la telefon", a declarat Cosmin Contra la Telekom Sport, potrivit GSP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel