Continuă tensiunile între PSD şi ALDE. Călin Popescu Tăriceanu: Nu vreau o guvernare impotentă. Dan Tudorache: Sunt sigur că de asta a făcut afirmaţiile astea

Dan Tudorache, edilul Sectorului 1
Dan Tudorache, edilul Sectorului 1

Primarul Sectorului 1 din Capitală, Dan Tudorache, a comentat declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu, care a menţionat că nu îşi doreşte să facă parte dintr-o guvernare impotentă. Declaraţiile liderului ALDE vin după ce premierul Viorica Dăncilă a anunţat că nu va avea loc o restructurare mai amplă a Executivului. 

"Cred că Călin Popescu Tăriceanu a început deja campania electorală, vrea să rămână cu partea bună din guvernare şi atât. Dacă spunea această frază acum un an şi jumătate era altceva. Eu îl înţeleg, îşi doreşte să ajungă în turul doi şi face orice.

Părerea mea personală este că doreşte să iasă de la guvernare, sperând că aşa va obţine un scor mai bun la alegerile prezidenţiale", a declarat Dan Tudorache la Antena 3. 

Ce a spus Tăriceanu

„Dacă vrem nu să ne mulțumim, așa cum mi se pare mie în cazul PSD că performanța pe care vor să o atingă -participarea la turul unu al alegerilor și eventual intrarea în turul doi și cu siguranță pierderea alegerilor prezidențiale- și vor mai mult decât atât, câștigarea prezidențialelor, sigur că și în perspectiva alegerilor care urmează la anul este nevoie de un gest puternic, de forță, care să arate hotărârea premierului, capacitatea de a fi liderul acestui partid și de a fi liderul Guvernului, de a impune o linie de guvernare. Senzația mea este că în momentul de față Guvernul funcționează, poate nu numai guvernul, instituțiile care țin de administrația centrală, funcționează din inerție. Nu există o direcție clară care să se fi dat și pe care să o urmeze", a declarat președintele ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel