Continental Cup: România - Irak, rezultat final MINIFOTBAL

Echipa națională de minifotbal a României a debutat cu o victorie la Continental Cup.

România, vicecampioana Europei, a debutat cu o victorie la Continental Cup, competiţie aflată la prima ediţie şi care adună la start cele mai bune opt echipe de minifotbal de pe patru continente, informează un comunicat al Federaţiei Române de Minifotbal.

În jocul de deschidere al Continental Cup, tricolorii, antrenaţi de Marius Mitu, au trecut fără emoţii de campioana Asiei, Irak, scor final 8-0. Meciul a avut loc pe moderna bază sportivă din capitala Tunisiei, Tunis, OMP la goulette, bază care pe lângă terenul de joc conţine şi trei terenuri de antrenament.

Meciul a fost total la discreţia jucătorilor români care au marcat de trei ori până la pauză şi de încă cinci ori în repriza a doua pentru o victorie confortabilă.

România - Irak 8-0 (3-0)

Goluri: Florin Matache, Cosmin Amarinei, Răzvan Plopeanu, Radu Burciu, Andrei Braşoveanu, Vlad Mocanu, Dragan Paulevici (2)

România: Florin Matache, Cosmin Amarinei (portari) - Răzvan Plopeanu, Radu Burciu, Andrei Braşoveanu, Vlad Mocanu, Dragan Paulevici, Şaron Chirică, Ionuţ Alecu, Mircea Popa, Marian Boieşan, Sebastian Vasile, Andrei Cârstea.
Antrenor: Marius Mitu
Director tehnic: Cristian Lupu
Director general: Dan Ştefan Cojocaru.

Din grupa României, una foarte puternică, mai fac parte campioana Europei, Cehia, şi campioana Africii, Coasta de Fildeş. România va juca vineri de la ora 10:30 contra celor din Coasta de Fildeş şi tot vineri, de la ora 18:30, contra Cehiei. Din grupa B fac parte Tunisia, Anglia, Elveţia şi Guatemala. Cele două câştigătoare de grupă vor disputa direct finala Continental Cup, iar cele două locuri doi vor juca pentru bronzul competiţiei. Pentru România, Continental Cup este primul turneu pregătitor şi, de asemenea, cel mai puternic, pentru Campionatul Mondial care va avea loc în Australia, la Perth, la sfârşitul lunii septembrie.

Citește și:

Simona Halep, nominalizare: Un trofeu poate ajunge în vitrina sa

EURO 2020 - TROFEUL Henri Delaunay, la București. Program de vizitare, tombolă cu premii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel