Consultări Cotroceni. Liberalii vor declanșarea anticipatelor

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat, marţi, după şedinţa Biroului Executiv al partidului, că liberalii vor merge cu un mesaj ferm la Cotroceni:  declanşare a alegerilor parlamentare anticipate.

"Obiectivul nostru este ca PSD să nu mai fie la guvernare. Am hotărât să nu participăm la nicio formulă de guvernare cu PSD. De asemenea, am hotărât să votăm împotriva oricărui guvern care conţine în structura guvernamentală PSD. Am decis ca mandatul delegaţiei să fie solicitarea de alegeri anticipate, în măsura în care este posibil constituţional. PNL este pregătit să-şi asume răspunderea guvernării prin câştigarea alegerilor anticipate", a afirmat Ludovic Orban.

Liberalii au mai hotărât ca, în cazul în care nu se va lua o decizie favorabilă demarării procedurilor de convocare a anticipatelor, PNL să nu refuze, în cazul în care i se solicită, răspunderea de a forma o majoritate parlamentară care să sprijine un guvern fără PSD.

"Problema premierului nu e o problemă pentru PNL", a mai spus Ludovic Orban. Întrebat dacă este vorba despre el, Orban a replicat: "Ştiţi foarte bine lucrul ăsta".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel