Constantin Rădulescu: Trebuie iniţiat urgent un dialog pentru o stângă unită şi pentru continuarea guvernării

Preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, a făcut luni un apel la unitatea partidelor din coaliţie, precizând că actuala guvernare trebuie să continue şi după rezultatele obţinute la alegerile europarlamentare.

'Aceste alegeri sunt ca un buletin de analize asupra stării de sănătate a deciziei de vot. Trebuie să luăm măsuri urgente şi să fim atenţi la ceea ce îşi doresc oamenii de la noi. PSD trebuie să îşi schimbe comunicatorii, să fie pragmatic în analiza stării de fapt şi să analizeze, în acelaşi timp, implicarea fiecărui reprezentant. 

Guvernarea este bună, dar în spaţiul public se fac greşeli de comunicare de la nivelul liderilor. Totodată, la nivel parlamentar, trebuie iniţiat urgent un dialog pentru o stângă unită, iar parteneriatul cu ALDE şi cu celelalte grupuri parlamentare trebuie atent susţinut pentru continuarea guvernării', a declarat liderul PSD Vâlcea.

Rădulescu a menţionat că intenţionează să facă o analiză atentă asupra rezultatelor obţinute de organizaţia judeţeană, PSD clasându-se pe locul doi în Vâlcea, după PNL. 'Se pare că valul de ură generală ne-a atins şi pe noi, în judeţul Vâlcea, diferenţa fiind de doar 0,78%, o diferenţă infimă, care nu este victoria lor, ci este beneficiul unei stări şi a unui decont naţional.

 În următoarea perioadă şi noi, în judeţul Vâlcea, vom avea o analiză atentă. Îmi doresc ca PSD, dar şi fiecare dintre noi să avem capacitatea de a învăţa din acest semnal trimis de români şi, uniţi, să găsim calea pentru a le arăta oamenilor că PSD este singurul partid românesc care ţine cu adevărat la această ţară', a spus preşedintele PSD Vâlcea. Potrivit rezultatelor finale anunţate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Vâlcea, Partidul Social Democrat a obţinut la alegerile europarlamentare 29,94% din voturile alegătorilor, în timp ce Partidul Naţional Liberal a obţinut 30,55% şi se situează pe primul loc în preferinţele votanţilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel