Constantin Carp, locul 4 la Campionatele Europene de haltere pentru jun

Sportivul român Constantin Carp a ocupat locul 4 în proba de smuls, categoria 73 de kilograme (secţiunea Under-20), în cadrul Campionatelor Europene de haltere pentru juniori şi tineret care se desfăşoară în aceste zile la Bucureşti.

Carp s-a clasat pe această poziţie ridicând de la prima încercare 135 de kilograme, el ratându-le pe celelalte la 139 kg. La aruncat, el a obţinut doar locul 5, cu 169 de kilograme, clasându-se astfel la total pe poziţia a şasea, cu 304 kilograme.

Celălalt reprezentant al României la această categorie, Paul Dumitraşcu, s-a retras înaintea începerii concursului din cauza unei accidentări la spate.

Tot luni, la categoria 67 kilograme (secţiunea Under-20), Emanuel Marian Danciu a obţinut locul 8 la total, cu 274 de kilograme, după ce s-a clasat pe 7 la smuls (124 kilograme) şi 10 la aruncat (150 kilograme).

Bilanţul de până acum al României la Campionatele Europene de haltere pentru juniori şi tineret este de 21 medalii, 4 de aur, 10 de argint şi 7 de bronz.

România avea ca obiectiv câştigarea a 5-7 medalii la această competiţie, care este criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel