Constantin Budescu, oficial înapoi la Astra Giurgiu

Constantin Budescu la Astra
Constantin Budescu la Astra

Clubul de fotbal Astra Giurgiu i-a transferat, miercuri, pe Constantin Budescu şi Alexandru Dandea, jucători care au mai evoluat în trecut în tricoul grupării finanţate de Ioan Niculae. 

"Campanie de achiziţii completată! Constantin Budescu şi Alexandru Dandea au semnat contracte valabile pentru două sezoane cu clubul nostru, cei doi fiind de câteva zile sub comanda lui Dan Alexa, Budescu bifând şi minute într-un joc amical. Amândoi cu contribuţii importante în perioada în care Astra a realizat cele mai bune performanţe din istorie, în ţară şi în Europa, Budescu şi Dandea au aceptat propunerea de a reveni în tricoul echipei noastre, Budescu având în CV, ultima dată, clubul Al Shabab, din Arabia Saudită, iar Dandea - FC Hermanstad. Mult succes la revenirea în tricoul Astrei celor doi", a notat Astra Giurgiu pe site-ul său oficial.

În vârstă de 30 de ani, mijlocaşul ofensiv Constantin Budescu revine la Astra după doi ani. El a evoluat în cariera sa de până acum la formaţiile Petrolul Ploieşti, Dalian Yifang, FCSB şi ultima oară la Al Shabab Riyadh. La rândul său, fundaşul Alexandru Dandea (31 de ani) se întoarce la gruparea giurgiuveană după doar un sezon. De-a lungul carierei sale a mai jucat pentru CSM Râmnicu Vâlcea, CS Turnu Severin, Dinamo Bucureşti, Hoverla, Metalul Reşiţa şi FC Hermannstadt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel