Constanţa:Motociclist fugar, urmărit în trafic de poliţişti; a fost amendat cu peste 3.000 lei, iar permisul - suspendat

Un motociclist care nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, fugind şi trecând de două ori pe culoarea roşie a semaforului electric, în noaptea de marţi spre miercuri, în municipiul Constanţa, a fost oprit în cele din urmă în trafic şi sancţionat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean. 

"Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Constanţa l-au identificat, în trafic, pe bărbatul în cauză, în zona intersecţiei bulevardului Mamaia cu bulevardul Tomis. Poliţiştii au efectuat semnal de oprire regulamentar şi, pentru că nu s-a conformat, aceştia au procedat la urmărirea motocicletei cu autospeciala din dotare. În timpul urmăririi, bărbatul a trecut, de două ori, pe culoarea roşie a semaforului electric. În scurt timp, pe strada Mircea cel Bătrân, bărbatul a fost oprit de către poliţiştii rutieri", a precizat IPJ Constanţa, în urma apariţiei în spaţiul public a unei înregistrări video privind urmărirea de către poliţişti a unei persoane care conducea o motocicletă.

Conform sursei citate, motociclistul a fost legitimat şi sancţionat, potrivit prevederilor legale, cu o amendă de 3.045 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reţinut pentru o perioadă de 90 de zile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel