Constanţa: Marfă contrafăcută, descoperită şi confiscată de poliţişti în magazine

Poliţiştii constănţeni au organizat marţi o acţiune în urma căreia au descoperit şi ridicat, de la două puncte de lucru ale unor societăţi comerciale specializate în vânzarea cu amănuntul, articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 150.000 de lei, informează un comunicat al IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, 20 de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice (SICE) Constanţa au desfăşurat o acţiune pentru combaterea comercializării produselor contrafăcute în urma căreia au identificat, la două puncte de lucru ale unor firme, articole vestimentare şi accesorii în valoare de aproximativ 150.000 de lei, susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală asupra unor mărci.

Bunurile, care poartă însemnele unor mărci protejate, ar fi fost expuse în vederea comercializării iar în urma verificării documentelor de provenienţă s-a stabilit că acestea sunt susceptibile a fi contrafăcute, articolele vestimentare fiind ridicate şi indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. 'Totodată, pe parcursul desfăşurării acţiunii, s-a constatat săvârşirea unei contravenţii la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, persoana juridică fiind sancţionată contravenţional' - se arată în comunicatul IPJ Constanţa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel