Constanţa: Festival dedicat îngheţatei şi dulciurilor, în Piaţa Ovidiu

Turiştii aflaţi pe litoral se vor putea bucura de Festivalul Îngheţatei şi al Dulciurilor, eveniment cu participarea a zeci de specialişti în prepararea delicateselor, organizat de Primăria Constanţa, în perioada 27 - 30 iunie, în Piaţa Ovidiu, a anunţat municipalitatea.

"Zeci de specialişti în prepararea delicioaselor îngheţate, clătite, bubble waffle, prăjituri dar şi sucuri naturale vin la Festivalul Îngheţatei şi al Dulciurilor", a transmis administraţia locală.

Conform sursei citate, vizitatorii se vor bucura de "un nou regal de gusturi, forme şi arome" la care se adaugă jocuri, concursuri, face painting, muzică şi distracţie.

Festivalului Îngheţatei şi al Dulciurilor, aflat la a III-a ediţie, este deschis publicului joi, între orele 14,00 - 22,00, iar vineri, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 10,00 - 22,00.

Pentru ca festivalul să se desfăşoare în condiţii optime, în perioada 27 iunie, ora 9,00 - 30 iunie, ora 23,00, circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată pe strada Revoluţiei din 22 Decembrie 1989, de la intersecţia cu strada Crângului, a mai informat Primăria Constanţa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel