Constanţa: Angajat al unei săli de jocuri din Mangalia, anchetat de poliţişti după ce a reclamat un fals jaf

Un tânăr în vârstă de 19 ani, operator la o sală de jocuri de noroc din Mangalia, este cercetat penal de poliţişti după ce şi-ar fi însuşit banii proveniţi din încasări, reclamând că ar fi fost jefuit de două persoane, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

'La data de 28 mai a.c., în jurul orei 5.20, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 19 ani, operator al unei societăţi comerciale, ar fi fost ameninţat de către două persoane, după care i-ar fi sustras 6.000 de lei, reprezentând încasările din ziua respectivă. Poliţiştii au demarat cercetările în cauză, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că cele sesizate nu se confirmă', a transmis IPJ.

Conform sursei citate, din primele cercetări efectuate a reieşit că angajatul societăţii comerciale, la cererea celor două persoane, le-ar fi oferit acestora sub formă de împrumut 1.750 de lei, din sumele provenite din încasări, în schimbul a două telefoane mobile, bani care ar fi fost jucaţi la aparatele mecanice din incinta firmei. Poliţiştii au mai stabilit faptul că tânărul ar fi luat alţi 4.680 de lei din încasări, bani pe care ar fi intenţionat să şi-i însuşească pe nedrept. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel