Constanţa, accident. Mașina a luat luat foc

Un taximetrist a fost rănit după ce a intrat, joi dimineaţă, cu maşina pe care o conducea într-un microbuz ce transporta călători, în urma accidentului rutier, petrecut pe DN2 la ieşirea din municipiul Constanţa, taximetrul luând foc.

Conducătorul auto, în vârstă de 59 de ani, a suferit un traumatism la coloana cervicală şi a fost transportat la spital, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, Claudia Tatarici. Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Dobrogea', pentru stingerea incendiului au intervenit patru pompieri cu o autospecială de la punctul temporar Ovidiu, 'fără a se înregistra probleme deosebite, incendiul fiind lichidat în mai puţin de cinci minute'.

În microbuz se aflau aproximativ zece călători, care au fost preluaţi de un alt mijloc de transport în comun. Reprezentanţi ai IPJ Constanţa au declarat că, din primele cercetări efectuate, a reieşit că după ce şoferul microbuzului a redus viteza de deplasare pentru a intra într-o alveolă de pe marginea drumului, un taximetru a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel