Constanţa: Trei zile cu vinuri alese şi preparate culinare tradiţionale, în Piaţa Ovidiu

Florin Răvdan / 04 oct 2019 / 09:43

Festivalul Gastronomiei şi Vinului Românesc se desfăşoară în perioada 4 - 6 octombrie, în Piaţa Ovidiu din Constanţa, vizitatorii având parte de 'trei zile pline, cu vinuri alese şi preparate tradiţionale delicioase', potrivit organizatorilor. 

Reprezentanţii Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa au menţionat că, prin desfăşurarea respectivei manifestări, se urmăreşte promovarea, cumpărarea şi consumarea de produse tradiţionale româneşti. 'Festivalul reprezintă un eveniment expoziţional în cadrul căruia încurajăm promovarea, cumpărarea şi consumul de produse tradiţionale româneşti şi dorim să îi invităm pe toţi cei care vor să se bucure de o experienţă culinară deosebită', a transmis CCINA, printr-un comunicat de presă. Expoziţia cu vânzare, organizată de CCINA Constanţa, în parteneriat cu Primăria Constanţa, reuneşte producători de vinuri, de preparate culinare diverse, produse alimentare, precum şi mesteşugari şi artizani. Totodată, vizitatorii festivalului vor avea parte de spectacole de muzică şi dansuri. Programul de vizitare este în intervalul orar 11,00 - 20,00. 

Sursa: Agerpres