Constanţa: Doi pietoni răniţi, în accidente rutiere petrecute pe 'zebră', la Ovidiu şi Mamaia

O adolescentă a fost miercuri accidentată de un autoturism, în localitatea Ovidiu, în timp ce traversa DN 2A pe trecerea pentru pietoni, după ce noaptea trecută, în staţiunea Mamaia, un alt pieton, un bărbat de 59 de ani, a fost rănit, fiind lovit de o maşină în timp ce traversa regulamentar bulevardul. 

'Un bărbat de 38 de ani a condus un autoturism pe DN 2A, pe raza localităţii Ovidiu, dinspre Constanţa către Lumina şi, ajungând la trecerea de pietoni din dreptul Geamiei, a accidentat uşor o minoră, de 17 ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto', a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

În cazul accidentului rutier din staţiunea Mamaia, pietonul a fost grav rănit, fiind transportat în stare de comă la spital, au menţionat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean. 'Un bărbat de 53 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, din staţiunea Mamaia, pe banda nr.3, dinspre Năvodari către municipiul Constanţa, iar la marcajul pietonal din dreptul unui hotel, a pătruns pe sensul opus şi a surprins şi accidentat un bărbat de 59 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, din dreapta conducătorului auto', conform IPJ.

În ambele situaţii, conducătorilor auto le-au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. La sfârşitul săptămânii trecute, în municipiul Constanţa, doi copii - de 9 şi 11 ani - şi bunica lor au fost accidentaţi de un taxi, în timp ce traversau bulevardul I. C. Brătianu pe trecerea de pietoni, victimele fiind transportate la spitalul judeţean, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel