Constanţa: Cros Love2Run la malul mării, de Dragobete

Constănţenii şi turiştii sunt invitaţi duminică să celebreze într-un mod inedit sărbătoarea iubirii - Dragobetele într-un cros romantic alături de persoană iubita în cadrul evenimentului 'Love2Run', organizat de Asociaţia 'SanaSport', în parteneriat cu Primăria, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi Radio Constanţa.

Potrivit organizatorului, Crosul Love2Run, parte a proiectului internaţional 'Maratonul Nisipului 2016', este un eveniment sportiv-distractiv ce se va desfăşura pe scările de acces de pe faleza Plajei Modern şi are ca scop promovarea sportului de masă în zonele istorice din municipiul Constanţa.

'Love2Run nu este o simplă cursa de alergare, ci o cursa a dragostei, în care vom face sport alături de persoana iubită.

Este o cursă în care sărbătorim iubirea şi în acelaşi timp marcăm începutul primăverii, întrucât luna martie este foarte aproape. Nu va fi nicio problemă pentru participanţii la cros care nu au încă o parteneră căci nimeni nu rămâne singur de Dragobete, iar noi vom avea grijă ca fiecare să alerge în cuplu şi, de ce nu, să-şi găsească şi jumătatea', declara Daniel Antonaru, preşedintele Asociaţiei 'SanaSport'.

Cei interesaţi să participe la cursa 'Love2Run' sau la Maratonul Nisipului 2016 se pot înscrie online pe website-ul evenimentului, www.maratonulnisipului.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel