Constanța. Sumă uriașă, îngropată în grădină. Ce spune poliția

Perchezitii
Perchezitii

Două persoane au fost reţinute şi sunt cercetate, alături de alte două, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Poliţişti ai Serviciului de Combatere a Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere (SCMIIT) aU depistat la acestea, în urma unui flagrant şi a unor percheziţii domiciliare, 21.700 de pachete de ţigări, 3.100 de materiale pirotehnice şi, de asemenea, suma de peste 500.000 lei, îngropată în grădina unuia dintre imobilele percheziţionate. 

În cadrul a două operaţiuni desfăşurate la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul SCMIIT, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, au depistat trei cetăţeni români care transportau pe raza localităţilor Ovidiu, respectiv Medgidia, cu două autoturisme, 200.000 de ţigarete, marca Ashima, fără a deţine documente justificative, şi aveau asupra lor suma de 5.705 lei. 

"În vederea identificării ascunzătorilor unde au fost depozitate ţigările de contrabandă, poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului, au efectuat trei percheziţii domiciliare, în cadrul cărora au fost identificate 235.400 ţigarete de contrabandă (Ashima, Marble, Palace, Rothmans şi L&M), precum şi 3.100 de bucăţi materiale pirotehnice şi 515.805 lei, bani îngropaţi în grădina unuia dintre imobilele percheziţionate", precizează comunicatul citat. 

[citeste si]

În urma celor constatate, au fost ridicate în vederea confiscării, în total, 21.700 de pachete cu ţigări de contrabandă, evaluate la 217.700 lei, 3.100 de materiale pirotehnice, evaluate la 4.650 de lei, precum şi suma de 515.805 lei. De asemenea, au fost indisponibilizate trei autoturisme, evaluate la 85.100 lei. 

În cauză sunt cercetaţi patru cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 30 şi 63 de ani, pentru contrabandă, iar pentru doi dintre ei a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, menţionează sursa citată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel