Constanța: Fata căutată de 11 zile a fost găsită decedată

Un echipaj de salvatori ai ISU Dobrogea au recuperat miercuri din mare cadavrul fetiţei de 11 ani care a dispărut săptămâna trecută la Eforie Nord, în zona Steaua de Mare. 

Potrivit ISU Dobrogea, corpul neînsufleţit al fetiţei din Chişinău, Republica Moldova - dispărută în apa mării marţea trecută, în timp ce se îmbăia alături de mama şi de sora ei de 13 ani - a fost observat miercuri dimineaţă, plutind în apropierea Marinei Eforie, din eforie Nord, de către echipajul unui velier ce ieşise pentru o cursă de agrement, cu turişti la bord. 

Tot miercuri dimineaţă, două tinere, de 17 şi 18 ani, au fost recuperate cu mare dificultate din apa mării, la Costineşti, de către echipajele de salvatori de pe două ambarcaţiuni RIB ale ISU Dobrogea, după ce observatorii de pe plajă au anunţat la 112 că acestea nu reuşesc să revină la mal, după ce depăşiseră în larg limita geamandurilor. Cele două fete au fost supuse protocolului de resuscitare, pe plajă şi apoi transportate pentru îngrijiri la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind diagnosticate cu pneumonie de aspiraţie. 

De la deschiderea oficială a sezonului anual de îmbăiere în mare, pe data de 1 iunie, pe plajele turistice de pe litoralul românesc au fost înregistrare 17 solicitări de intervenţie şi salvare pentru cazuri de înec, şapte dintre acestea fiind înregistrate ca decese, de către Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ), şase dintre cazuri petrecându-se pe plajele din Eforie, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel