Consiliul Naţional al PNL, 8 august. Klaus Iohannis, invitat

Klaus Iohannis-Ludovic Orban
Klaus Iohannis-Ludovic Orban

Joi, 8 august, la Romexpo, va avea loc Consiliul Naţional al PNL. Ludovic Orban a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis este invitat la eveniment. 

"Este Consiliul Naţional obişnuit al partidului. În cadrul Consiliului Naţional avem câteva puncte înscrise pe ordinea de zi, este vorba despre prezentarea rapoartelor de activitate de către Biroul Executiv, de către grupurile parlamentare, de asemenea de către Liga aleşilor locali.

Avem pe ordinea de zi finalizarea procesului de integrare a partidului Acţiunea Civică a Tinerilor în Partidul Naţional Liberal prin fuziune prin absorbţie. De asemenea, avem ca punct pe ordinea de zi alegerea prim-vicepreşedintelui politic al partidului Naţional Liberal, aici am prezentat încă de la ultimul Biroul Executiv la care am discutat acest subiect, propunerea mea pentru această funcţie de prim-vicepreşedinte este în persoana lui Rareş Bogdan, propunere care, de altfel, este susţinută şi de colegii mei din Biroul Executiv şi care va fi votată în cadrul Consiliului Naţional.

De asemenea, avem un punct înscris pe ordinea de zi privitor la alegerile prezidenţiale, punct la care l-am invitat pe preşedintele României, care este candidatul partidului Naţional Liberal la funcţia de preşedinte, susţinut de către Consiliul Naţional", a declarat, luni, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel