Consiliul Naţional al PNL 2019. Sala a izbucnit în aplauze după ce a zis Iohannis

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a participat, joi, la Consiliul Național PNL. La un moment dat, după unele declarații ale șefului statului, sala a izbucnit în aplauze.

„Dragi liberali, dragi români, vă chem alături de mine să reconstruim România! Vreau să fiu foarte bine înțeles: acest vot va fi respectat! Nu voi desemna niciun Guvern care nu își asumă ferm aceste deziderate! Vă asigur că voi construi o nouă majoritate, în urma votului dat de oameni, la alegerile parlamentare, fie că vor fi la termen sau anticipate”, a spus Klaus Iohannis.

„PSD a dovedit că este incapabil să facă toate aceste lucruri și de aceea trebuie să plece. Îmi asum ca obiectiv național această viziune a României funcționale, a României normale și îi voi aduce alături de mine pe toți cei care o împărtășesc, astfel încât să devină realitate. Acesta este proiectul întregii Românii, este proiectul meu, este proiectul unei întregi generații!”, a mai spus Klaus Iohannis, care a fost aplaudat de cei prezenți în sală, joi, 8 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel