Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Dentotal Protect de către Abris CEE

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Abris CEE Mid-Market Fund III LP preia compania Dentotal Protect SRL, prin intermediul companiei DAKR Holdings Limited, potrivit unui comunicat al instituţiei de concurenţă, remis, luni, AGERPRES.

Abris CEE Mid-Market Fund III LP, care face parte din Grupul Abris, are ca obiect de activitate achiziţionarea de participaţii în diverse societăţi cu sediul social în Europa Centrală şi de Est.

Grupul Abris este prezent pe piaţa din România în mai multe domenii, cum ar fi gestionarea deşeurilor, producţia de fibre din poliester, producţia de hârtie tissue (igienico-sanitară), producţia de etichete pentru ambalaje, producţia de hrană pentru animale, prelucrarea peştelui, servicii financiare, gestiunea datoriilor preluate, cumpărarea şi vânzarea de autoturisme uzate şi servicii conexe, producţia şi distribuţia umpluturilor dermice şi a dispozitivelor pe bază de energie, fabricarea echipamentelor de depozitare şi soluţii de depozitare.

DAKR Holdings Limited este o companie de tip holding care face parte din Grupul Abris.

Dentotal Protect SRL este un distribuitor de consumabile şi echipamente pentru cabinete şi laboratoare stomatologice.
Ca urmare a evaluării efectelor concentrării economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel