Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Consilier PSD, scene senzuale. Ioana Marinescu: Am realizat că, dacă aș muri, aș regreta că nu am făcut-o! video

Ioana Marinescu
Ioana Marinescu

Ioana Marinescu, consilier local din partea PSD, în Consiliul Local al Sectorului 3, de profesie psiholog, a povestit, pentru DC News, de ce a decis să participe ca dansatoare într-un spectacol de cabaret.

Consilierul local a povestit foarte dezinvolt faptul că, deși este psiholog și politician, nu a vrut să își refuze un vis din copilărie. "Eu sunt de profesie psiholog. Am făcut un curs de dezvoltare personală. La acest curs am aflat că voi muri. A fost un exercițiu în care ne-am întrebat ce vom face dacă aflam că vom muri într-o săptămână. Când eram mică eu mi-am dorit să devin actriță și dansatoare doar că părinții mi-au spus să pun mâna pe carte că asta nu e o meserie serioasă că voi muri de foame. Și am facut liceu de mate-fizică și facultate de psihologie și am facut politică. Și a trebuit să ajung la vârsta asta să îmi dau seama de niște lucruri.

Și în cadrul acestui curs ni s-a explicat că starea de fericire vine când faci lucruri noi pe care nu le-ai mai făcut până atunci. Și am realizat că, dacă aș muri, aș regreta că nu am dansat un dans burlesque pe o scenă. Noi cei care care am facut acest curs suntem o comunitate Remap, Reborn, Rebild compusă din 700 de persoane. Am făcut o petrecere și împreună cu o gașcă de fete am facut acest dans. Altă gașcă au facut belly-dance. Ne-am antrenat pentru că niciuna nu aveam cunoștințe de dansatoare", ne-a explicat Ioana Marinescu.  

Vezi aici reprezentația la care a participat Ioana Marinescu (îmbrăcată în costumul de culoare roz):

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel