Consilier prezidențial, atac la lingăii lui Cioloș după faza semaforul

Bogdan Oprea, fost consilier de stat în cadrul Administrației Prezidențiale, a transmis un mesaj dur pe Facebook după ce Dacian Cioloș a fost lăudat de unele persoane din spațiul public pentru că a trecut pe culoarea verde a semaforului.

"Văd în presa românească de astăzi un mare entuziasm că prim-ministrul Dacian Cioloș, aflat într-o vizită la Timișoara, a așteptat să se facă verde la un semafor pentru a traversa o trecere de pietoni... Pe bune?!?... De unde atâta entuziasm, sunt convins că prim-ministrul Dacian Cioloș și ceilalți tehnocrați mănâncă ciorba tot cu lingura și pun mâna la gură când strănută, la fel ca orice om normal și civilizat, dar neaplaudat de mulțimea din jur căzută pe spate în uimire. Nu pot fi suspectat de vreo simpatie pentru dezastrul politic care s-a numit prim-ministrul Victor Ponta, dar cred că și el aștepta să se facă verde la semafor și nu se arunca orbește în fața mașinilor, cu toate acestea națiunea nu-l aplauda frenetic de pe margine. La fel ca el și mulți alți (toți?) politicieni...

În felul acesta, ajungem să cădem în extrema unei idolatrii habotnice, să valorizăm în mod exagerat gesturi firești, când sunt făcute de preferații noștri, dar să le trecem cu vederea erorile, pentru a face tocmai pe dos cu cei pe care nu-i simpatizăm. De aici până la capcana fanatismului politic și la o miopie a gândirii e mai puțin de-un pas", a scris Bogdan Oprea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel