Consilier PNL, atacat de Clanul Iordan: M-au alergat până acasă, m-au atacat cu topoare. Mi-au speriat copiii!

Un consilier județean de la PNL susţine că a fost atacat de mai mulţi interlopi care i-au lovit cu toporul maşina, seara trecută.

"Mă îndreptam spre domiciliu, ora 18.30. Pe o stradă lăturalnică, la aproximativ 500 de metri de casă, am fost blocat de o maşină neagră, condusă de Iordan Alexandru, un membru al Clanului Iordan. În depăşirea lui, am avut o discuţie. Ei, în urmă cu 2 săptămâni, au mai făcut un gest asemănător. Au bătut un coleg PNL, după o şedinţă de Consiliu local, în care s-a ales un nou viceprimar al comunei Chiajna. Toate aceste lucruri se petrec datorită primarului care vrea să ţină comuna sub control, cum spune domnia sa, de 26 de ani. M-au atacat cu topoare, săbii, cuţite, bate. M-au alergat, mi-au spart maşina. Mi-au speriat familia, copiii", a susținut Constantin Ofițeru, consilier PNL, la Antena 3.

"Colegul meu a fost bătut în incinta Poliţiei Locale"

"Mi-au reproşat că l-am susţinut pe acest coleg care a fost bătut în urmă cu două săptămâni şi că l-am îndrumat să depună plângere şi să urmeze calea legală. Acest lucru i-a deranjat. S-a depus o plângere penală la momentul respectiv. Este un dosar în derulare. Poliţia ştie mai multe. Cert este că ei au continuat ameninţările asupra colegului meu care, constrâns într-un fel, a renunţat la plângerea pentru vătămare corporală.

Colegul meu a fost bătut în incinta Poliţiei Locale Chiajna, unde s-a desfășurat această şedinţă. Poliţiştii locali, care trebuia să intervină, au muşamalizat chestia asta, şeful poliţiei fiind un apropiat al acestui Clan Iordan. Camerele de supraveghere care au surprins tot momentul, toată bătaia au fost şterse. Din informaţiile pe care le deţin eu, la polițiști au ajuns două camere care erau în cealaltă parte a clădirii, nu au surprins momentul. Toţi consilierii de la PSD, PNL, care au participat la şedinţă, sunt martori", a mai spus consilierul liberal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel