Consilier de imagine: „Moda este o falsitate, o pungă cu fum"

Cezar Ionașcu, consilier de imagine
Cezar Ionașcu, consilier de imagine

Cezar Ionașcu, consilier de imagine al mai multor persoane publice din România, printre care Ilie Năstase și Ciprian Marica, demontează miturile cu privire la modă și trend-uri vestimentare.

„Știința despre ceea ce purtăm în mod eronat se numește modă. E o falsitate, e o pungă cu fum. În valoare de 14 trilioane de dolari anual. Asta înseamnă moda, worldwide. (...) Fiecare de fapt avem o matrice bazată pe trei chestii: nevoie – de ce te îmbraci (pentru un cod vestimentar, pentru o femeie, pentru bani sau putere), antropometria – datele tale metrice și cromatic – tot ceea ce rămâne la vedere când ne îmbrăcăm sunt palmele și capul și asta e rețeta mea pentru fiecare în parte, pe care o dezvolt secvențial. Dar moda, pe care am studiat-o mulți ani ca s-o combat, e o pungă cu fum". e de părere Cezar Ionașcu.

În cadrul aceluiași interviu, consilierul de imagine abordează și problema consumului de brand și a imaginii persoanelor publice întipărită în mentalul colectiv, ca fiind persoane bănoase: „Persoanele publice tind să consume brand. Am văzut asta recurent și e deranjant, pentru că le devalizează bugetele. Persoanele publice par persoane bănoase. Nu sunt. Sunt persoane normale, doar că au o doză de notorietate mai mare. Noi asemănăm celebritatea cu avuția. Nu e așa, nu e nici pe departe așa, decât în rare cazuri în România sau doar în afara României", a declarat Ionașcu pentru Femeide10.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel