EXCLUSIV  Conjuncție Venus și Jupiter în Săgetător. Astrolog: 24 noiembrie e cea mai romantică zi din 2019!

Astăzi avem un careu între Venus și Neptun.
Astăzi avem un careu între Venus și Neptun.

Pe 24 noiembrie este cea mai romantică zi din 2019!

„24 noiembrie este cea mai romantică zi a anului. Vom avea o conjuncție între Venus și Jupiter în semnul Săgetătorului. Acest aspect este unul dintre cele mai norocoase pentru că aduce împreună iubirea și oportunitățile.

Într-o astrogramă natală, Venus, sau Micul Benefic, așa cum mai este cunoscută, arată cum iubim, ce ne dorim de la o relație, ce ne face să ne îndragostim, feminitatea, romantismul și plăcerile. Jupiter, Marele Benefic, este planeta ce oferă expansiune, oportunități, șansă, generozitate, încredere, optimism. Semnul Săgetătorului este printre cele mai norocoase și pline de speranță.

Când cei doi aștri se întâlnesc, avem un dans plin de blândețe, iubire reciprocă, sentimente minunate, acceptare, noroc și bucurie.

Dacă ești într-o relație, poți folosi această zi pentru a face gesturi romantice față de partener sau pentru a-i declara din nou ce simți.

Pentru cei singuri, conjuncția poate oferi deschidere față de persoane înțelepte, pe care altădată nu le-ar fi remarcat.

Dacă ești nefericit în dragoste, conjuncția Venus-Jupiter poate fi folosită pentru a-ți pune intenții, dar și pentru a ierta cu ușurință. Este nevoie să arăți Universului că încă mai crezi că meriți să fii iubit și fericit”, a transmis astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel