CONGRES PSD. Pleșoianu: Dl Oprișan să înțeleagă niște lucruri! Deranjează foarte mult! Cum poți să spui așa ceva?

Liviu Pleșoianu FOTO AGERPRES
Liviu Pleșoianu FOTO AGERPRES

Liviu Pleșoianu a făcut declarații în timpul Congresului PSD! 

”O să spun o singură persoană pe care o susține, categoric este Codrin Ștefănescu.” a spus Liviu Pleșoianu, în timpul Congresului PSD. ”100% am rezonat cu Codrin” a continuat el. 

Dacă nu va câștiga alegerile din PSD, a spus că viitorul său îl vede cum l-a văzut și până acum: ”O să rămân aceeași persoană care critică pe toată lumea.” 

Liviu Pleșoianu a mai afirmat, întrebat dacă simte că sunt împreună în PSD în momentul acesta: ”Da, dar nu în sensul dorit de doamna Dăncilă.” Totodată, el a mai spus că ”sala a rezonat cu ce am spus, pentru mine asta contează cel mai mult”. 

Întrebat despre huiduielile la adresa lui Marian Oprișan, Liviu Pleșoianu a spus că fiecare trebuie să aibă ocazia să se exprime, nefiind un fan al lui Oprișan, ”dimpotrivă”. El a adăugat: ”Pe de altă parte, poate pentru dl Oprișan este un moment în care să înțeleagă niște lucruri, cum ar fi că ieșirile domniei sale prin care a spus că până acum a fost PSDragnea și că de acum încolo este un alt partid, că nu s-a implicat în alegeri, ieșiri de genul ăsta deranjează foarte mult votanții PSD, îi deranjează foarte mult și pe delegați. Sau cum spunea dl Negoiță că domnia sa nici nu s-a dus să voteze. Cum poți să spui așa ceva? De fapt, e bine că au spus treaba asta, dar faptul că au procedat în acest mod, e evident că enervează cam pe toată lumea”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel