CONGRES PSD. Niculae Bădălău, RETRAGERE. Codrin Ștefănescu, REPLICĂ

Roxana Neagu / 16 feb 2018 / 18:43

Codrin Ștefănescu, secretar-general adjunct al PSD, a vorbit despre Niculae Bădălău și pasul său în spate cu privire la funcția de la conducerea partidului. 

”Mă gândesc dacă mai candidez pentru funcţia de preşedinte executiv, e destul de interesantă provocarea, PSD e un partid solid, stăm foarte bine în sondaje, avem o guvernare bună. (...) 51 la sută aş înclina să nu mai candidez, ţinând cont de vârstă, am 57 de ani. Eu am primit o încredere de la colegi, am făcut parte din echipa de campanie care a condus campania pentru parlamentare şi am avut rezultate”, a declarat Niculae Bădălău, actual președinte-executiv al PSD.

[citeste si]

Codrin Ștefănescu, secretar-general adjunct al PSD, a spus, la Antena 3: ”Bădălău se alintă. A pus pe Facebook că se gândește dacă va candida sau nu. Eu zic că-și va depune candidatura fără probleme (n.r. pentru funcția de președinte-executiv al PSD).”

Competiție, nu listă cu nume

”Va fi o competiție, un vot secret, nu va putea nimeni să impună candidați cum au apărut liste pe surse”, a mai precizat Codrin Ștefănescu.

”Funcția de secretar-general și secretar-general adjunct sunt funcțiile pe care le propunere președintele partidului CEx-ului” a mai precizat Codrin Ștefănescu despre funcția sa în partid. El a adăugat că dacă va fi modificat statutul pentru ca funcția să fie scoasă la concurs la Congres, va candida.