EXCLUSIV  CONGRES PSD. Nicolae Bănicioiu: Nu mă răfuiesc cu nimeni! Mie-mi dați voturile, nu rezoluțiile!

Nicolae Bănicioiu urmează să-și depună candidatura pentru funcție de președinte executiv al PSD. 

”Nu a fost o unanimitate în CEx, s-au exprimat voci critice, nu a fost o discuție despre proiectul de țară, îmi pare rău. și eu sunt de acord cu ideea de congres, dar să vedem de ce-l facem. Ordinea de zi o facem vineri. De vineri până sâmbătă, propunem și dezbatem proiectul de țară cu membrii de partid care deja sunt pe drum spre București?” a afirmat Bănicioiu. El a subliniat că ”E una din principalele mele probleme legate de acest Congres. Altfel, să-i dăm afară din funcția de vicepreședinte pe Andronescu, pe Bănicioiu, nu mai repet toată lista, nu trebuie să facem Congres. Îmi zice cineva, mă ia deoparte, îmi dau demisia. Mă înlocuiește cu cine alege CExN, mai avem astfel de exemple”. 

”Dacă cineva nu mă vrea, eu plec!”

”Eu nu vreau să supăr pe mine, dacă cineva nu mă vrea, eu plec. Pe mine membru de partid mă interesează să fiu. Eu nu cred că există o miză a funcției de vicpreședinte. Înțeleg că va fi un vot pe regiune, doar patru cinci organizații votează vicepreședintele național. Ne lămurim în CExN. Depun azi candidatura până la ora 16:00.” a mai precizat Bănicioiu. 

”Eu nu vreau rezoluție, rezoluțiile sunt pentru șefi. Eu vreau doar vot. Mie dați-mi voturile” este mesajul lui Nicolae Bănicioiu. 

”Eu nu mă răfuiesc cu nimeni, sunt foarte mulți în spatele meu, care gândesc la fel. Rezoluțiile le-au luat toți șefii noștri înainte de Congrese, pe care toți le-au pierdut, cu rezoluțiile în brațe. Toți au luat rezoluții de sprijin. De asta eu nu vreau rezoluții de sprijin. Ecaterina Andronescu e un serios, de multă vreme membru al PSD. Nu a văzut-o nimeni plecând în altă parte, nici n-au planat elemente de suspiciune că ar fi cu altcineva. Nu cred că vă îndoiți că e membru PSD, cum nu cred că vă îndoiți nici de Codrin Ștefănescu. Cum poate orice membru de partid, așa poate candida și Ecaterina Andronescu. Eu, doamna Andronescu și dl Bădălău cred că suntem oameni raționali. Nu facem înțelegeri prin spate, dar să aveți încredere că suntem raționali. Eu nu vreau să canibalizez voturile vreunuia dintre ei. Au experiență politică, îi aruncă pe cineva ca pe pioni sau ce? Îi folosește cineva ca pe pioni?” a conchis acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel