Congres PSD. Kelemen Hunor reiterează susţinerea "pentru binele comun"

Kelemen Hunor
Kelemen Hunor

Kelemen Hunor a declarat, în discursul său de la Congresul PSD, că partidul său va susţine coaliţia în Parlament "până când simţim că acţiunile ei servesc binele comun".

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat sâmbătă, în cadrul Congresului extraordinar al PSD, că formaţiunea pe care o reprezintă va susţine coaliţia de guvernare în Parlament atâta timp cât acţiunile şi deciziile ei servesc binele comun. 'Vom susţine această coaliţie în Parlament până când simţim că acţiunile şi deciziile coaliţiei servesc binele comun şi că în centrul deciziilor se află cetăţeanul', a spus el.

"România şi cetăţenii ei au nevoie de un proiect de ţară, au nevoie de o perspectivă, să ştie unde vom fi peste 5, peste 10 ani, care ne sunt obiectivele. Vă sprijin punctual în parlament şi cred că facem foarte bine. Ne sprijiniţi şi dvs. punctual şi faceţi foarte bine. Maghiarii din România nu sunt duşmanii ţării, aşa cum se aude din foarte multe direcţii, cu intenţia clară de a mări tensiunea dintre comunităţi. Eu cred că dialogul purtat cu PSD în ultimul an este un dialog util, responsabil, orientat spre viitor. Succesul ţării este şi succesul comunităţii maghiare. Eşecul României ar fi şi eşecul comunităţii maghiare. Noi nu dorim eşecul ţării." a mai declarat liderul UDMR.

Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, este singurul prezentant al Partidului Popular European la Congresul PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel