CONGRES PSD. Ecaterina Andronescu: Ar fi impardonabil! Ce a zis despre Dragnea

Ecaterina Andronescu, sâmbătă, 3 martie, a vorbit despre Congresul PSD, planificat pentru data de 10 martie.

"Sper să păstrăm drumul cel drept", a spus, sâmbătă seară, Ecaterina Andronescu, prezentă în platoul Realitatea TV. Referindu-se la Liviu Dragnea, a spus că "nu cred că avea nevoie de această confirmare. Așa cum văd eu ce se întâmplă în Comitetul Executiv sau în organizațiile din țară, nu cred că avea nevoie de această confirmare", a spus Ecaterina Andronescu.

"Ar fi impardonabil"

Întrebată dacă consideră că Șerban Nicolae, Țuțuianu, Teodorovici, Bănicioiu, Ștefănescu vor avea loc ca vicepreședinți, a oferit următorul răspuns: "După părerea mea, ar fi trist ca oamenii care au ceva de spus să nu-și mai găsească locul să spună în PSD. Lucrul acesta chiar ar fi impardonabil, după părerea mea".

În altă ordine de idei, nu a dorit să spună dacă va candida pentru o funcţie la Congres. "N-aș vrea să fac referință la ce voi face în Congres, decât după. Vreau să înțeleg în ce situație mă pun sau nu, în funcție de abordările pe care le vom avea. Am o carieră în spate și nu vreau să mă abat în niciun fel de la principiile pe care le-am respectat întotdeauna. Răspunsul meu ar fi tranșant dacă aș ști ce discutăm la Congres", a declarat Ecaterina Andronescu.

Despre Maior

Preşedintele Comisiei parlamentare de control al SRI a declarat, după audierea lui Maior, că acesta a confirmat faptul că mai multe persoane din conducerea unităţilor de forţă din România, de la unităţi de parchet, unităţi de poliţie, unităţi de informaţii, de instanţă, conducerea din partidele politice şi persoane din Guvern au participat la petreceri sau evenimente oficiale în sediile SRI, printre care Laura Codruţa Kovesi, Liviu Dragnea, Victor Ponta şi judecătoarea Livia Stanciu.

În momentul în care, sâmbătă seară, discuția a ajuns la Maior, Ecaterina Andronescu a spus că și-ar dori să nu fie adevărat. 

[citeste si]

"Ar fi păgubos pentru Dragnea"

"Ar fi păgubos și pentru PSD, dar cred că ar fi păgubos în primul rând pentru domnul Dragnea să-i înlăture pe oamenii care au puncte de vedere, pentru că, până la urmă, asta înseamnă democrația. (...) Nu toți să spunem da, fără să judecăm cu proprii noștri neuroni și să exprimăm puncte de vedere care, chiar dacă nu sunt identice cu ale liderului nostru, putem să găsim soluții care să ne aducă, să ne păstreze împreună, lucru care e foarte important", a declarat Ecaterina Andronescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel