EXCLUSIV  Congres PSD. Daniel Florea și Adrian Țuțuianu și-au depus candidaturile

Organizaţiile PSD decid până joi ce reprezentanţi vor trimite, pe regiuni, pentru a candida la posturile de vicepreşedinţi la Congresul de sâmbătă, 10 martie.

Conform unor surse DC News, Daniel Florea, primarul de la Sectorul 5, și-a depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte pentru București-llfov.

De asemenea, senatorul Adrian Țuțuianu și-a depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte în regiunea Sud - Muntenia, au mai precizat sursele DC News.

Anunțul lui Liviu Dragnea

Preşedintele executiv al Partidului Social Democrat şi secretarul general al formaţiunii vor fi aleşi prin vot la Congresul PSD din 10 martie, a anunţat luni preşedintele partidului, Liviu Dragnea, la finalul şedinţei Comitetului Executiv National.

"În primul rând, s-a luat decizia de organizare a alegerilor pentru preşedinte executiv şi secretar general, pentru că am adoptat o propunere de modificare a Statutului ca secretarul general să fie ales de Congres, şi pentru vicepreşedinţi. S-a adoptat, de asemenea, modul cum să fie constituit BPN, şi anume câte doi vicepreşedinţi pe fiecare regiune pentru a avea o reprezentare completă şi echilibrată pe tot teritoriul ţării. S-a votat şi paritatea bărbaţi-femei, vicepreşedinţi femei, 8 vicepreşedinţi bărbaţi, câte un bărbat şi o femeie pe o regiune", a precizat Liviu Dragnea.

El a spus că s-a eliminat interdicţia preşedinţilor de organizaţii de a candida pentru funcţii de vicepreşedinţi ai partidului. "De asemenea, s-a adoptat eliminarea interdicţiei pentru preşedinţii de organizaţii care vor să candideze pentru o funcţie în Biroul Permanent Naţional", a susţinut Liviu Dragnea.

[citeste si]

Potrivit acestuia, ora Congresului din 10 martie va fi, în principiu, 11,00, iar vineri va avea loc un nou Comitet Executiv Naţional pentru adoptarea altor modificări ale Statutului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel