Congres PSD. Cristoiu și-a amintit de Geoană: Nu o să uit. Eram în direct

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Ion Cristoiu a vorbit, joi, despre Congresul PSD, care, în opinia sa, este un moment de răscruce pentru partid.

„Așa cum am scris, eu am primit invitație. (...) Din conducerea PSD am primit o invitație. Mă duc pentru că, pentru mine, e un Congres foarte important, care depășește aceste alegeri. Este foarte important deoarece PSD e într-un moment de răscruce, adică poate să o ia în sus, poate să o ia în jos. Este un moment de răscruce ca partid”, a spus Ion Cristoiu la „Gândurile lui Cristoiu”, joi.

„Lăsând la o parte că am fost la congresul de rupere a Frontului, am fost la toate. Testul este, și acum, reacția la cuvântare. Vă spun după cuvântare, bănuiesc că o să vorbească Viorica Dăncilă, cine iese președinte. La Congresul la care a ieșit Geoană, a fost o chestie extraordinară, când a vorbit Iliescu, sala era rece. Foarte interesant. Și când a vorbit Geoană... Și nu o să uit, că eram în direct când s-a terminat partea cu Geoană, a ieșit Geoană, și am spus în direct Geoană va fi președinte. Este important să văd temperatura sălii, dar să văd și dacă partidul ăsta mai are șanse să o ia în sus", a afirmat Ion Cristoiu.

Jurnalistul a scris joi, pe cristoiublog.ro, că a primit pe e-mail invitația la congresul PSD.

Social-democraţii se reunesc sâmbătă, pe 29 iunie, la sala Palatului din București, într-un congress extraordinar pentru alegerea preşedintelui, a preşedintelui executiv şi a secretarului general.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel