EXCLUSIV  Congres PSD. Codrin Ștefănescu: ”Nu poate să uite acest lucru, indiferent cine o cere!”

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Înainte de Congresul PSD de pe 29 iunie 2019, Codrin Ștefănescu a vorbit, pentru DC News, despre importanța alegerii noii conduceri a partidului.

Nu sunt optimist, sunt același om care nu se schimbă, care nu își uită trecutul, nici al partidului, nici al nostru în general pentru că asta ar însemna ca cineva să îmi spună să uit numele părinților și bunicilor mei. Ar însemna, brusc, să am alți părinți și alți bunici. Nu pot să fac acest lucru.

Nu pot să uit acești ani în care am fost hărțuiți și vânați de un sistem opresiv. Și, în momentul de față, nu pot să uit că avem primari, viceprimari care sunt încă hărțuiți și vânați. Nu pot uita momentele când am fost în această campanie, prin România, unde primari din Suceava, Botoșani sau Iași, când vorbeau la microfon, în loc să spună onorată asistență spuneau onorată instanță pentru că erau de 5,6,7 ani prin procese pentru lucruri absolut inimaginabile, precum abuz în serviciu pentru un șanț, abuz în serviciu pentru că au reparat o școală în loc să repare un gard, lucruri de acest fel. Colegii mei din PSD au fost permanent vânați pentru simplul motiv că erau membri PSD sau pentru că doreau să facă ceva bun în administrația publică pe care o coordonează. Ori partidul nu poate să uite acest lucru, indiferent cine le-ar cere!'', a spus Codrin Ștefănescu pentru DC News.

Congresul extraordinar al PSD va avea loc, sâmbătă, la Sala Palatului, de la ora 11.00, reuniune la care social-democrații vor alege președintele, președintele executiv și secretarul general al partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel